Håndboldskadestue

Er du blevet skadet?

Er du blevet skadet eller har brug for råd og vejledning af en sportsfysioterapeut, tilbyder Holbæk Håndboldklub, i samarbejde med Hålbæk Håndboldklub, mulighed for at du kan få en tid i den ugentlige håndboldskadestue eller blive kontakte af en sportsfysioterapeut via vores skadeformular.

Håndboldskadestue

I samarbejde med Holbæk Håndboldklub tilbyder vi GRATIS håndboldskadestue TORSDAGE kl. 18-19
I håndboldskadestuen rådgiver, vejleder og vurderer vi de akutte skader. Her er der mulighed for en kort undersøgelse og vurdering af skaden. Der tages stilling til hvorvidt de kan træne med/spille kamp. Ligeledes kan der laves kort manuel behandling, lægges en tape, gives ”hjælp til selvhjælp”, kort øvelsesinstruktion og der kan følges op på igangværende behandlings- og genoptræningsforløb. Eks. guidning i den gradvise progression i træningen og tilbagevenden til træning og kamp.
Håndboldskadestuen er ikke tiltænkt længerevarende eller komplekse behandlingsforløb. Er der behov for yderligere udredning, eks. ultralydsscanning, eller mere komplet undersøgelse eller yderligere behandling, som f.eks. flere behandlinger eller specielt behandlingsudstyr som f.eks. high power laser eller hockwave, tilbyder vi spilleren behandling i Sportsklinikken til rabatpris for medlemmer af Holbæk Håndboldklub.

Onlinebooking af håndboldskadestue

Her kan du booke tid i håndboldskadestuen. For at sikre tid til alle, er det nødvendigt at booke tid. Tiderne er vejledende. Sportsfysioterapeuten kan flytte på tiderne så det kan passe. Vælg helst tider så spredt som muligt, så der er bedst tid til alle. Bliver din ønskede tid rykket, vil du få besked pr. mail.

  • Vælg behandlingstype og behandling
  • Herefter kan du finde en dato og tidspunkt hos den ønskede fysioterapeut. Tryk på NÆSTE
  • Log ind med cpr-nr og kode. Tryk på LOG IND
  • Har du IKKE været hos os før så tryk på OPRET BRUGER
  • Har du været hos os før, men ikke booket online før, eller har du glemt dit kodeord, så klik på GLEMT KODEORD og indtast cpr-nummer. Herefter får du tilsendt et midlertidigt kodeord. Ved login bliver du bedt om at lave et nyt kodeord.

Skadeformular

Her kan indmelde en skade, hvis du har behov for sportsfysioterapeutisk vejledning, vurdering eller behandling, uden for håndboldskadestuen, hvis du f.eks. bliver skadet i en kamp i weekenden, kan du kontakte os her via vores ”skadeformular".
Du skal i klub skrive: Holbæk Håndboldklub og årgang
Du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt. Her kan vi sammen vurdere om det kan klares med telefonisk vejledning, om det kan vente til håndboldskadestuen eller om du skal have en tid fysioterapeutisk behandling.
Vejledningen via skadeformularen er gratis for medlemmer af Holbæk Håndboldklub.