GolfScreening

Få tal på dine fysiske ressourcer med en GolfScreening

Mange er ikke bevidste om potentialet ved at forbedre golfspillerens egne fysiske forudsætninger for at forbedre golfspillet.
Man kan ved træning målrettet golf, øge bevægelighed, stabilitet, styrke og eksplosivitet, som øger svinghastighed, slaglængde og præcision.

Har du smerter når du spiller golf, er der også rigtig meget at hente i forhold til både golfpræstation og livskvalitet, ved at få det håndtreret dine smerter.

Med vores GolfScreening, får du præcise tal på hvordan dine fysiske ressourcer er i forhold til de krav der er til din krop i golfspillet. En GolfScreening er derfor et optimalt grundlag for et målrettet træningsforløb for at blive en bedre golfspiller.

Vi har selv udvilket screeningerne, ud fra bedste mulige videnskabelige grundlag og i forhold til hvad vi syntes er vigtigt, for at lave et optimalt træningsforløb målrettet golf.

Ved GolfScreeningen vil vi bl.a. undersøge din bevægelighed, symetri, stabilitet, styrke og explosivitet.

Du får en skriftelig rapport med resultatet af din GolfScreening.

Samarbejde med din golftræner

Vi samarbejde gerne med din golftræner. Din golftræner har et indgående kendskab til golfsvinget og optimering af dette, mens vi har et indgående kendskab til kroppen, skader og optimering af din fysiske formåen. Vi kan ved et godt samarbejde optimere overførslen af din fysiske træning til dit golfsving og din golftræning.

Pris og praktisk information

Golfscreeningen tager ca. en time.
Du skal have tøj på du kan bevæge dig i, gerne tætsiddende, så vi kan se hvordan du bevæger dig samt rene indendørs sko på. Det er muligt at klæde om på vores bad/toilet.

SportsScreening  Pris
GolfScreeningca. 1 time899,00