Performance hold

Performance holdet er for dig der gerne vil arbejde med dine interne fysiske ressourcer, som styrke, bevægelighed, stabilitet, kræftudvikling osv, for at præstere bedre i din sport.

På Performance holdet starter vi med en fælles opvarming, med fokus på at blive bevæget godt igennem så vi er klar til selve træningen.

Herefter laver vi cirkeltræning med forskellige øvelser.
Skadesforebyggende træning vil være en naturlig del af træningen.

Øvelserne vil være tilpasset deltagerne på holdet, såvel deres fysiske ressourcer og de sportsgrene de dyrker.
Instruktøren sikre hele tiden at træning er på det rette niveau for deltagerne og sørger for progression og regression af øvelserne efter behov.
Er du skadet, kan du sagtens deltage på holdet, da vi med fysioterapeutstuderende som instruktør, tilpasser træningen den enkelte.

Instruktøren hjælper, støtter, guider og hjælper dig undervejs i træning.

Vi slutter af med relevant nedvarmning, udspænding/selvmobilisering.

Pris
Du kan tegne medlemskab hvor du kan træne på hold én gang om ugen eller medlemskab hvor du kan træne fri holdtræning og fri induviduel træning. Læs mere her Medlemskab
Er du ikke medlem, koster holdtræning fysioterapeutisk overenskomsttakst, se pris er Priser

Tilmelding
Du kan tilmelde dig performance holdet på mail 4300sport@fysiodanmark.dk eller på telefon 50 12 80 80. Din fysioterapeut kan selvfølgelig også tilmelde dig.

Fysioterapeutstuderende Jonas Christensen er instruktør på holdet.

Jonas Christensen

Fysioterapeutstuderende

Ønsker du 1:1 performancetræning med fysioterapeut, tilbyder vi det også som personlig træning. Læs mere her Personlilg træning.