Træningscenter

Holbæk Sportsklinik er et lækkert og eksklusivt træningscenter i Holbæk, med træningsudstyr målrettet træning af sportsfolk

x

Træningscenter bygget op omkring et superlækkert specialtbygget 6 kantet træningsstativ perfekt til både individuel træning og holdtræning med fire vægte og funktionelt udstyr.
Deriblandt også en 10 meter lang bane (turf) til pres/træk af slæde og forskellige andre sportsspecifikke tests og øvelser.
Og meget meget mere....

Træningscenter

Vi har også et pneumatisk KEISER kabeltræk, supergodt til træning af alt fra rolig genoptræning til eksplosiv træning af atleter.

Træningsenteret er ikke som et traditionelt træningsenter med maskiner, men udstyret med frie vægte og en masse træningsudstyr til mere funktionel træning, som håndvægte, kettlebells, vægtstænker og skiver, medicinbolde og TRX slyngetrænere.

Vi har også en masse lækkert kredsløbeudstyr. Ud over romaskine, skiergometer og airbike har vi også et topmoderne løbebånd, hvor du både kan løbe med motor, som på et traditionelt løbebånd, men også uden motor, til sprint og intervaller. Foran løbebåndet er der fladskærm hvor du kan streame fra din mobil via chromecast.
Derudover har vi også et superlækket cykelregometer. Læs mere om det her Tacx Neo Bike. Her er der ligeledes fladskærm foran, samt en ipad.

Læs om vores medlemskaber her