Sportsfysioterapi for Fremad Holbæk

Sportsfysioterapi hos Holbæk Sportsklinik for medlemmer af Fremad Holbæk

Holbæk Sportsklinik tilbyder moderne og effektiv undersøgelse og behandling, med bl.a. ultralydsscanning for en en sikker og hurtig diagnose for med det samme at iværksætte en effektiv behandling og genoptræning.
Vi har moderne behandlingsudstyr som eks. high power laser, shockwave og neuromuskulær elektrisk stimulation, der kombineret med en høj faglighed sikrer effektiv behandling af sportsskaden.

Vi lægger vægt på en grundig og hurtig udredning med det formål, at sikre en hurtig tilbagevenden til træning, samt forebygge at skaden opstår igen. Dette kræver en effektiv handleplan og specifik kendskab til kravene til sporten.
Læs meget mere om behandling af sportsskader her Sportsfysioterapi.

Praktisk Information

Ved konsultation hos Holbæk Sportsklinik er der ingen ventetid og der behøves ikke lægehenvisning.
En konsultation hos en sportsfysioterapeut i Holbæk Sportsklinik tilbydes for medlemmer af Fremad Holbæk til en "all Inclusive" pris, på kr. 400,- hvor alle tillægsydelser som eks. high power laser, shockwave, akupunktur og ultralydsscanning, er inkluderet i prisen.

Holbæk Sportsklinik har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, du modtager derfor ikke tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring.

Booking af sportsfysioterapi

Her kan du booke behandling i Holbæk Sportsklinik.
Er det første gang, du skal booke online, men har været på klinikken før, så klik på GLEMT  KODEORD og indtast CPR-nummer, så får du tilsendt et midlertidigt kodeord.
Har du ikke været hos os før, så klik på JEG ER NY KLIENT.
Efterfølgende kan du booke online med dit cpr-nr. og din selvvalgte kode.

Du kan også booke tid på tlf. 50 12 80 80 mellem kl. 8-16 på hverdage.

Forsikring

Vi anbefaler at man undersøger om man er dækket af en evt. sundhedsforsikring eller ulykeksforsikring. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber.
Vigtigt - for at kunne tilbyde behandling uden ventetid og uden at spilleren skal have en lægehenvisning før behandling kan iværksættes, er det vigtigt at sundhedsforsikringen IKKE kræver at der foreligger en lægehenvisning og de IKKE kræver at behandlingen er inden for den offentlige sygesikring.
Eksempler. på forsikringsselskaber der dækker helt eller delvis udenfor den offentlige sygesikring og uden at der foreligger en lægehenvisning er bl.a.; Skandia LifeLine, Danica, Dansk Sundhedssikring, PensionDanmark og Falck Healthcare.
Andre selskaber vil ligeledes i nogle tilfælde dække. Det er meget individuelt og er meget op til den enkeltes forsikringsbetingelser og den police der tegnes. Ring til selskabet forinden, for at høre hvad de tilbyder.

Der ydes tilskud til behandling hos Holbæk Sportsklinik, fra Sygeforsikring danmark, såfremt sportsudøveren er medlem.

Er du i tvivl om din forsikring, er du velkommen til at kontakte os på mail 4300sport@fysiodanmark.dk eller tlf. 50 12 80 80