Fodboldskadestue

Er du blevet skadet?

Er du blevet skadet eller har brug for råd og vejledning af en sportsfysioterapeut, tilbyder Holbæk Sportsklinik, sammen med HBI mulighed for at du kan blive kontakte af en sportsfysioterapeut via vores skadeformular eller få en tid i den ugentlige fodboldskadestue.

Fodboldskadestue

Vi tilbyder fodboldskadestue to gange om ugen, Tirsdage kl. 16-17 og Torsdage kl. 16-17 
I fodboldskadestuen rådgiver, vejleder og vurderer de akutte skader. Her er der mulighed for en kort undersøgelse og vurdering af skaden.
Der tages stilling til hvorvidt spilleren kan træne med/spille kamp. Ligeledes kan der lægges en tape, gives en kort øvelses instruks og der kan følges op på igangværende behandlings- og genoptræningsforløb. Eks. guidning i den gradvise progression i træningen og tilbagevenden til træning og kamp.
Fodboldskadestuen er gratis for medlemmer af HBI.
OBS Der gives i fodboldskadestuen ikke fysioterapeutisk behandling. Har du brug for behandling henviser vi til vores
behandlingsaftale Sportsfysioterapi i HBI

Onlinebooking af fodboldskadestue

Her kan du booke tid i fodboldskadestuen. For at sikre tid til alle, er det nødvendigt at booke tid. Tiderne er vejledende. Sportsfysioterapeuten kan flytte på tiderne så det kan passe. Vælg helst tider så spredt som muligt, så der er bedst tid til alle. Bliver din ønskede tid rykket, vil du få besked pr. mail.

  • Vælg behandlingstype og behandling
  • Herefter kan du finde en dato og tidspunkt hos den ønskede fysioterapeut. Tryk på NÆSTE
  • Log ind med cpr-nr og kode. Tryk på LOG IND
  • Har du IKKE været hos os før så tryk på OPRET BRUGER
  • Har du været hos os før, men ikke booket online før, eller har du glemt dit kodeord, så klik på GLEMT KODEORD og indtast cpr-nummer. Herefter får du tilsendt et midlertidigt kodeord. Ved login bliver du bedt om at lave et nyt kodeord.

Skadeformular

Her kan indmelde en skade, hvis du har behov for sportsfysioterapeutisk vejledning, vurdering eller behandling, uden for tiderne hvor vi er i klubben, hvis du ex. bliver skadet i en kamp i weekenden, kan du kontakte os her via vores ”skadeformular".
Du skal i klub skrive: HBI og din trup/årgang
Du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt. Her kan vi sammen vurdere om det kan klares med telefonisk vejledning, om det kan vente til fodbold skadestuen eller om du skal have en tid fysioterapeutisk behandling.
Vejledningen via skadeformularen er gratis for medlemmer af HBI.